​Мегасофт Копмјутери
​Сервис​ ​и ​ИТ Консултации

​Мегасофт Компјутери специјализира во сите видови ​компјутерски технологии.

​Во време на брз развој на информатичките технологии, речиси е невозможно да водите успешен бизнис без добра ИТ инфраструктура. ​Нашиот тим со долгогодишно искуство во ИТ ви стои на располагање.

line-chart

​Добра ИТ подготвеност означува и брз развој во вашето поле.

​Огромен дел од важни податоци се разменуваат на интернет. Останете безбедни со нашите решенија.

star

​Искусен тим со врвна обука во сите ИТ полиња ви стои на располагање.

​Последни Објави

​Митко Ристов

​Мегасофт

​За Нас

​Мегасофт Компјутери е формирана во далечната 1991 година од страна на Митко Ристов кога компјутерите сеуште беа луксуз. Занимавајки се со продажба на софтвер за книговодство и компјутерски хардвер, Мегасофт е број еден бренд во продажба на компјутери, сервисирање и нуди секаков вид софтверски решенија.

​Сите права заджани 2021 ​Мегасофт

Close [X]