Мегасофт Стана Официјален Застапник на Aваст Антивирус

Имаме чест да ви соопштиме дека Мегасофт е веќе официјален застапник за софтверската компанија Аваст, позната по своите професионални безбедносни софтверски решенија за компјутери. Сигурно имате слушнато за бесплатната антивирусна верзија avast! Free Antivirus која Аваст ја нуди прилично долго време. Се работи за антивирус за домашни корисници, кои сакат да поминат најефтнио што може т.е. бесплатно 🙂

Иако бесплатната варијанта е прилично солидна и најдоброто решение што може да се најде за тие пари, Аваст не се ограничуват само на тоа. Дечките нудат и платени верзии на својот софтвер кои се далеку попрофесионални и сериозни во својата работа од скоро и со најновата верзија 5. Се работи за avast! Internet Security 5 и avast! Pro Antivirus 5,  а разликата е во тоа што Internet Security нуди плус заштита на идентитетот при сурфање онлајн и заштита на мејловите.

Во нашето долгогодишно искуство со разни антивируси можеме да го пофалиме аваст како еден од најдобрите момци за таа работа, надминувајќи ги дури со својата технологија и најголемите играчи во браншата. Со склучениот договор помеѓу Мегасофт и Аваст можете да се здобиете со платени верзии на програмот кај нас по истите цени кои се објавени на нивниот вебсајт, и се разбира сите промоционални цени важат и кај нас. Моментално оди промоција: Купи лиценца за една и добиј за две, па побрзајте 🙂

Пробни верзии на платените верзии на аваст можете да симнете од:

avast! Internet Security 5

avast! Pro Antivirus 5

А еве го и ценовникот за поголеми количини:

avast! Internet Security 5
Лиценци 1 година 2 години 3 години
1 2.904 ден. 5.488 ден. 8.072 ден.
3 3.873 ден. 7.426 ден. 10.979 ден.
5 5.811 ден. 10.979 ден. 16.147 ден.
10 10.979 ден. 21.315 ден. 31.651 ден.
avast! Pro Antivirus 5
Лиценци 1 година 2 години 3 години
1 2.581 ден. 4.842 ден. 7.103 ден.
3 3.227 ден. 6.134 ден. 9.041 ден.
5 5.165 ден. 9.687 ден. 14.209 ден.
10 9.041 ден. 17.439 ден. 25.837 ден.
avast! Internet Security 5
license 1 year 2 years 3 years
1 2.904 ден. 5.488 ден. 8.072 ден.
3 3.873 ден. 7.426 ден. 10.979 ден.
5 5.811 ден. 10.979 ден. 16.147 ден.
10 10.979 ден. 21.315 ден. 31.651 ден.
avast! Pro Antivirus 5
license 1 year 2 years 3 years
1 2.581 ден. 4.842 ден. 7.103 ден.
3 3.227 ден. 6.134 ден. 9.041 ден.
5 5.165 ден. 9.687 ден. 14.209 ден.
10 9.041 ден. 17.439 ден. 25.837 ден.

Попусти до 50% за училишта и невладини организации, и големи отстапки за компании со потреба од повеќе лиценци.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:Close [X]